Prva HNL: Pogledajte kako je Ivan Peršić postigao prvi pogodak za Hajduk

Nedjelja, 12. svibnja 2024. 21:19 Napisao/la  SC

Vrhunac zanimljive utakmice na Aldo Drosini dogodio se u 42. minuti, pogledajte kako je Ivan Perišić pokazao djelić svoje nogometne čarolije

Ivan Perišić
Ivan Perišić Foto: HNK Hajduk/Facebook

Nogometaši Istre 1961 i Hajduka remizirali su na stadionu Aldo Drosina u Puli u utakmici koja nije imala apsolutno nikakvu rezultatsku težinu, osim što je u pitanju bio čisti prestiž.

Istra je puno bolje otvorila utakmicu, već u četvrtoj minuti Salim Fago Lawal doveo je domaćine u vodstvo, nakon toga je mrežu vratara Buljana zatresao i u desetoj minuti, ali taj je pogodak poništen na intervenciju VAR-a zbog zaleđa.

Nizale su se prigode na obje strane, naznaka vrhunca utakmice dogodila se u 34. minuti kada je „zaiskrilo“ među trenerima, nakon sukoba Paola Tramezzanija i Jure Ivankovića, domaći je trener „pocrvenio“ i morao preseliti na tribine.

Pravi vrhunac dogodio se u 42. minuti, kada je Ivan Perišić demonstrirao svoje nogometno umijeće (pogledajte  OVDJE)

Diallo je glavom prebacio jednu loptu u kazneni prostor, a Ivan Perišić je dočekao i senzacionalnim volejem pogodio suprotni kut domaćega gola, vratar Majkić apsolutno ništa nije mogao učiniti, teško da bi ovakav udarac ikoji vratar uspio obraniti.

Nije utakmica niti u drugom dijelu izgubila na zanimljivosti, obje su momčadi mogle do pobjede u sudačkoj nadoknadi vremena, na kraju će se najviše pričati o pogotku Ivana Perišića.

I to potpuno opravdano.

I zbog njegove majstorije, ali i zbog činjenice da mu je to prvi pogodak za Hajduk u karijeri.

Perišić je prošao sve selekcije Hajduka, ali je još kao junior otišao s Poljuda i napravio iznimnu nogometnu karijeru.

ISTRA 1961 - HAJDUK 1:1

ISTRA 1961: Majkić, Majstorović, Marešić, Iovu, Koski (68. Hujber), Ćalušić (78. Čuić), Blagojević, Devetak, Ekong (78. Čuić), Filet (68. Vuk), Lawal (60. Lisica)

HAJDUK: Buljan, Moufi, Uremović, Šarlija, Diallo, Pukštas (89. Jurak), Sigur (78. Durdov), Krovinović, Brekalo, Trajkovski (78. Čuić), Perišić (62. Odjidja-Ofoe).

Istra 1961 - Hajduk 1:1 (Lawal 4/Perišić 42)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.