×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

IVAN BRLEKOVIĆ TVRDI

Problem hrvatskog nogometa je - sotona!

Ponedjeljak, 27. veljače 2012. 09:42 Napisao/la 

Bivši dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza žestoko se obrušio na Vlatka Markovića, Zorislava Srebrića i - Zdravka Mamića.

Festival suludih poteza, izjava i ponašanja se nastavlja. I dok se svi pitaju "kada će prvi klub odustati", odnosno kada će MaxTV Prva hrvatska nogometna liga postati "liga petnaest", sukobi za vlast ne jenjavaju. Varaždin je, nota bene, na rubu, ako ne odigraju utakmicu protiv Istre 1961 iduće subote, slijedi im - stečaj. Ili selidba u Županijsku ligu. Ako ne iskrcaju 30-tak tisuća eura na račun Čakovca, MaxTV liga će nezaustavljivo krenuti prema - raspadu.


Vlatko Marković i Zorislav Srebrić odavno su označeni "grobarima domaćeg nogometa", ljudima kojima je stalo samo i isključivo o "rezultatima i uspjesima reprezentacije". Po njima je, očekivano, "opleo" i Ivan Brleković, bivši dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, koji se oglasio u eteru Radio Rijeke.

- Davno sam govorio da gospoda Vlatko Marković i Zorislav Srebrić rade sve suprotno od onoga što bi trebalo napraviti da se liga normalizira. I nije liga neregularna od prošle subote, niti će biti neregularna ako Varaždin odustane. Liga je neregularna od 20. lipnja 2011. godine. - grmio je Brleković. Naravno, posebno je bio "inspiriran" zbog činjenice kako je, zajedno s Igorom Štimcem "pometen" od strane aktualne vlasti.

- Odavno u nogometu, prema postulatima aktualne vrhuške, vlada zakon jačega, klasična "kaubojština". Samo još fali da se počnu potezati pištolji i da padaju glave... S takvima me, iskreno, ništa ne bi začudilo. - nastavio je eskapade Brleković. A onda je uzeo pauzu i istresao sljedeću rečenicu:

- Ma, znate, nisu ključni problem hrvatskog nogometa ni Marković, ni Srebrić. Problem hrvatskog nogometa je - sotona! Iz devetog kruga pakla. - rekao je Brleković.  Na inzistiranje novinara "imenujte sotonu", ostao je dovoljno mudar, ime niti jednog trenutka nije rekao...

- Znate o kome se radi. O čovjeku koji vodi sve, koji vuče sve konce, koji je natjerao većinu, uključujući Markovića i Srebrića da budu klimavci i lutke na koncu. On je najveće zlo hrvatskog nogometa. - zaključio je žestoki napad Brleković.

Iako ga nije imenovao, jasno je da je ciljao na - Zdravka Mamića. Koji je trenutno u "medijskoj ilegali", ali neće, vjerojatno, trebati dugo čekati na repliku...

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.