Ivan Brkić na meti Chelsea, vratar Istre postaje četvrti mladi hrvatski igrač na Stamford Bridgeu

Petak, 15. kolovoza 2014. 11:05 Napisao/la  SC

Računica Chelsea je jednostavna: ako od dvadesetak mladih igrača pogode samo jednog, isplati se svaki uloženi euro

Ivan Brkić zapeo je za oko hrvatskim skautima Chelsea, mladi vratar Istre 1961 odigrao je samo osam utakmicu za momčad Igora Pamića što je bilo dovoljno da bogati engleski klub zaključi da se radi o velikoj perspektivi. Prema informacijama sa Stamford Bridgea, Istra bi mogla zaraditi milijun eura ako se transfer realizira.

Brkić će postati četvrti mladi hrvatski igrač u Chelseaju, prije njega ugovore su potpisali Stipe Perica, Mario Pašalić i Matej Delač. Dovođenje mladih i potentnih igrača sportska je politika velikih klubova, koji svake godine odrede budžet za kupovinu perspektivnih igrača. Računica Chelsea je jednostavna: ako od dvadesetak mladih igrača pogode samo jednog, isplati se svaki uloženi euro.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.