Prva HNL: Istra 1961 sačuvala mrežu netaknutom protiv Dinama u Puli ove sezone

Subota, 22. travnja 2023. 18:54 Napisao/la  SC

Dvoboj u Puli nije bio nesadržajan, ali nije tu bilo niti nekih prevelikih uzbuđenja, Dinamovci nisu djelovali moćno, a domaća momčad se branila vrlo kvalitetno

Prva HNL: Istra 1961 sačuvala mrežu netaknutom protiv Dinama u Puli ove sezone

Nogometaši Dinama zaključili su ovosezonska gostovanja na Drosini, modroj momčadi Pula će ove sezone ostati upisana kao vjerojatno jedini stadion na kojem nisu uspjeli postići pogodak.

Dvoboj u Puli nije bio nesadržajan, kao što bi to konačni rezultat mogao ukazivati, ali nije tu bilo niti nekih prevelikih uzbuđenja, Dinamovci nisu baš djelovali moćno, a domaća momčad se branila vrlo kvalitetno, koncentrirano i iz tog defanzivnog bloka tražila načina da ugrozi vratara Livakovića.

Prvu priliku na utakmici stvorili su domaćini, Bakrar je prošao Šutala, pronašao Hujbera koji je pak proigrao Kadušića, ali njegov udarac nije bio precizan.

U 31. minuti Josip Drmić se našao u lijepoj poziciji, ali domaći vratar je odličnom reakcijom spriječio vodstvo gostiju.

U 76. minuti Ristovski je ubacio s desne strane, Topić je ostao sam pred vratima Puljana, ali je njegov udarac završio zamalo pored gola.

U 79. minuti Bakrar je pobjegao Šutalu, praktički izbio sam pred Livakovića, koji je pak dobro zatvorio svoj kut i spriječio pogodak domaćina.

ISTRA 1961: Majkić, Marin, Galilea, Marešić, Hujber, Mlinar (82 Blagojević), Caseres, Petrusenko, Kadušić (68 Mahmud), Bakrar, Matheus (27 Lisica)

DINAMO: Livaković, Perković, Perić, Šutalo, Ristovski, Mišić, Ljubičić, Ivanušec, Baturina (64 Menalo), Špikić (90+3 Bulat), Drmić (65 Topić)

Istra 1961 – Dinamo 0:0

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.