Ispada da Rijeka ima sreću što je Sergej Jakirović otišao u Dinamo

Subota, 10. veljače 2024. 23:21 Napisao/la  Igor Vranić

Kada je odlazio iz  Rijeke, činilo se da je Sergej Jakirović naštetio riječkom klubu

Ispada da Rijeka ima sreću što je Sergej Jakirović otišao u Dinamo

Dinamo je odigrao (2:2) neodlučeno protiv Lokomotive, još jedna slaba utakmica izazvala je burne reakcije navijača Dinama nakon utakmice, dogodio se čak i neuspješan pokušaj prodora u svlačionice u Kranjčevićevoj.

Nakon utakmice Sergej Jakirović još je jednom dokazao da ga sudbina Dinama ne zanima, mirno je prokomentirao utakmicu kao da se igralo za prestiž:

- Bila je dosta živa i dinamična utakmica. Nisam bio zadovoljan s čvrstinom u poluvremenu i slabim pritiskom. Tako smo uostalom dobili dva gola. Nismo uspjeli obraniti. U poluvremenu smo ostvarili izmjene. Pohvalno što smo se vratili iz zaostatka, stvorili dodatan pritisak na Lokomotivu preko zamjena. Moramo se zadovoljiti bodom, iako nisam time zadovoljan ishodom, rekao je Jakirović.

Dinamo izbjegava Jakiroviću dati otkaz, jer bi morao isplatiti treću otpremninu zaredom (Čačić, Bišćan, Jakirović), a Jakirović je odmalena cijepljen protiv bilo kojega oblika lojalnosti što je pokazao kada je na početku sezone naprasno otišao iz Rijeke.

Kada je odlazio iz  Rijeke, činilo se da je naštetio riječkom klubu.

Sada ispada da Rijeka ima sreću što je Jakirović otišao u Dinamo budući da ne pomišlja dati ostavku jer bi ostao bez otpremine.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.