Igor Pamić, trener Istre 1961: Vjerujem da ćemo se izvući, nećemo ispasti iz lige!

Utorak, 31. ožujka 2015. 10:35 Napisao/la  SC

Govorio sam već u nekoliko navrata tijekom ovog prvenstva, pa čak i uoči njega, da će nam ovo biti prijelomna sezona od mog dolaska u klub prije sad već pune četiri godine, kaže Pamić


Istra 1961 nalazi se u najtežoj situaciji od kada je Igor Pamić postao trener. A Pamić je najdugovječniji trener u Prvoj HNL, četiri sezone uspio je izdržati na klupi Istre 1961. Ove sezone pulski prvoligaš slovi kandidatom za ispadanje, vlasnik Mihail Ščeglov odavno je dignuo ruke od kluba, potencijalni kupci iz Amerike se ne javljaju, igrači odavno nisu vidjeli plaće... U svlačionici vlada začudna atmosfera s obzirom na situaciju:

- Govorio sam već u nekoliko navrata tijekom ovog prvenstva, pa čak i uoči njega, da će nam ovo biti prijelomna sezona od mog dolaska u klub prije sad već pune četiri godine. U prvoj smo spašavali živu glavu, u drugoj i trećoj smo rasli i ostvarili najveće uspjehe u povijesti pulskog nogometa, a sad smo zbog više faktora, među kojima značajno mjesto svakako imaju nedostatak novca, brojni zdravstveni problemi i sudački kriterij koji nam nije išao na ruku, zadnji na ljestvici. Nije lako sad stalno igrati kvalifikacijske utakmice, ali vjerujem da ćemo se i ovoga puta izvući. Štoviše, siguran sam da nećemo ispasti iz lige. Ma, možda već ovog vikenda sve bude drugačije, kaže trener Igor Pamić.

Povrh svega, Istra 1961 može imati problema s ishodovanjem licencije. Rok za podnošenje je 1. travnja, a kriteriji za ishodovanje su jasni. Istra ne ispunjava financijski kiterij, najkasnije do 10. travnja čelništvo kluba mora dostaviti pismneo očitovanje o vjerodostojnosti podataka. Kako će dokazati vjerodostojnost o isplatama plaća?

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.