Igor Pamić: Rekao sam da sam Heistera spreman otrpjeti koliko treba, sad sam ga dočekao

Ponedjeljak, 27. srpnja 2015. 08:47 Napisao/la  SC

Nevjerojatno smo puno grešaka napravili, to je bila žalosna večer, kaže Damr Burić


Igor Pamić imao je itekakvih razloga za zadovoljstvo nakon rekordne pobjede (4:1) protiv Hajduka. Ne treba zaboraviti da je Istra u zadnjem kolu doživjela rezultatsku katastrofu (1:6) protiv Lokomotive i da Hajduk nije protivnik za vađenje:

- Mi smo naučili iz poraza protiv Lokomotive. Veseli me taktička zrelost koju smo pokazali, a igrači su potvrdili da su frajeri. Želio sam u sredini imati tandem Zlomislić-Vuković, to bi bio top tandem za HNL, no ostao sam bez oba. Ipak, nalazimo unutarnju snagu. Rekao sam da sam Heistera spreman otrpjeti koliko treba, i sad sam ga dočekao, rekao je Pamić.

Umjesto Brkića na vrata je stao Iveša:

- Iveša je iskusan i dobar. Brkić je protiv Lokomotive primio šest pogodaka, ali nije ništa kriv. No, odlučio sam se na promjenu, rekao je Pamić.


Trener Hajduka Damir Burić opravdanje za neugodan poraz nije tražio u čijenici da je petoricu igrača čuvao za utakmicu u Europskoj ligi:

- Nevjerojatno smo puno grešaka napravili, to je bila žalosna večer. Koliko god smo htjeli momčad nije povezala igru, a i kad smo se vratili malo u igru, odmah smo primili gol. Čestitam Istri, a mi moramo brzo učiti i otkloniti greške kojih je večeras bilo dosta. Utakmica je već od samog starta dobila negativan tijek, nismo se uspjeli vratiti. Slijedi nam utakmica u četvrtak, moramo biti bolji i bit ćemo, kaže Burić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.