IGOR PAMIĆ TVRDI

Glover ne govori istinu, dužni su mi tri plaće

Petak, 09. listopada 2015. 11:15 Napisao/la  SC

Nisu nezadovoljni bili samo stari igrači već i neki novi, kaže bivši trener Istre 1961


Igor Pamić otišao je iz Istre 1961 nakon 4,5 godine, dobio je otkaz zbog toga što se nije uklopio u koncepciju vlasnika Michela Glovera. Američki odvjetnik objasnio je javnosti razloge zbog kojih je Pamić otišao i nekoliko puta ponovo da novac nije bio problem. Glover tvdi da klub nikome ništa nije dužan:

- Vrlo ću vam konkretno odgovoriti pa neka ljudi zaključuju tko i koliko laže. Prošli tjedan sam dobio plaće za peti i šesti mjesec, a sada su mi dužni plaće za sedmi, osmi i deveti mjesec te do dana otkaza, plus pravo po ugovoru u slučaju otkaza od strane kluba, a koje ću morati ishodovati na Arbitražnom sudu HNS-a, gdje vjerujem da će njihov savjetnik iz HNS-a biti objektivan. Siguran sam da mogu nabrojati najmanje deset osoba prema kojima je situacija ista. Znači Glover ne govori istinu, kaže Pamić za Regional express.

Pamić kaže da nije jedini kojemu Glover duguje novac, ali naglašava da neredoviote isplate nisu narušile atmosferu u svlačionici:

- Lagao bih da kažem da je to utjecalo na naše izvedbe, ali da je bilo igrača koji su kukali, to je točno. Nisu nezadovoljni bili samo stari igrači već i neki novi pa pitajte Rubčića i Rubešu, pa čak su i oni kukali. Da li se radilo o nekom ili više igrača, koji nisu imali ni kune na pripremama, to ne znam točno, ali znam da mi je tada Šimurina rekao da mu je situacija takva da je najbolje da se ubije. Koliko čujem, dečkima su u zadnjih osam dana riješili dvije plaće, odnosno zatvorili su kolovoz, na čemu im čestitam iako je to jedino normalno. Žao mi je samo što se kod isplate selekcioniraju oni koji će dobiti i oni koji neće. Možda su čekali da mene otjeraju, pa da dečke počnu na vrijeme plaćati! Da novi trener ima ipak mirniju situaciju, tko zna?, kaže Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.