Jose Boto oglasio se na društvenim mrežama nakon zastrašujućeg incidenta

Utorak, 28. svibnja 2024. 14:02 Napisao/la  SC

Budući da je Boto trenutačno u Portugalu, suludi čin izvjesno je pokušaj zastrašivanja

Jose Boto
Jose Boto Foto: NKOsijek

HNS je objavio sljedeće priopćenje:

Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje incident koji se dogodio u Osijeku gdje je propucan automobil kojim se koristi sportski direktor NK Osijek Jose Boto.

U automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, a nakon što je Botov suradnik Alfredo Almeida zatekao automobil u takvom stanju odmah je pozvana policija koja je obavila očevid na mjestu događaja.

HNS najoštrije osuđuje ovaj incident te poziva nadležne institucije da rasvijetle sve okolnosti ovog kaznenog djela kako bi počinitelji snosili odgovornost za ovaj zastrašujući čin.

HNS će biti u komunikaciji s NK Osijek te pružamo maksimalnu podršku g. Botu i klubu nakon ovog duboko uznemirujućeg incidenta te ćemo kroz komunikaciju s nadležnim tijelima naglasiti važnost rješavanja ovog slučaja kako bi se poslala snažna poruka da je hrvatsko društvo sigurno te da su ovakve poruke i zlodjela apsolutno neprihvatljivi i nedopustivi, stoji u priopćenju.

Istodobno se na društvenim mrežama oglasio Jose Boto:

- Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatni motiv!

Automobil sportskog direktora Osijeka propucan je sa sedam hitaca!

Nepoznati počinitelj ispalio je sve hice u prednji dio automobila parkiranog u Šamačkoj ulici u Osijeku, nedaleko zgrade u kojoj živi Portugalac Jose Boto, koji je sportski direktor Osijeka postao početkom ove godine.

Budući da je Boto trenutačno u Portugalu, suludi čin izvjesno je pokušaj zastrašivanja koji se dogodio noću.

Automobil je parkirao Botov najbliži suradnik, Portugalac Alfredo Almeida ostao je u Osijeku nakon što je Botu odvezao do Zagreba odakle je sportski direktor Osijeka odletio u Portugal.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.