Hajdukovci bijesni na Domagoja Ljubičića, policija na stadionu čuvala osječkog suca

Ponedjeljak, 21. srpnja 2014. 00:12 Napisao/la  Ivan Jelić

U Hajduku su toliko bili ljuti na Ljubičića da osječki sudac nije mogao odmah naputiti Poljud, policija ga je morala čuvati. Sportski direktor Goran Vučević vrijeđao je Ljubičića u tunelu, a sve je navodno završilo riječima: - J...te Mamić...

Vruće je bilo na Poljudu nakon ogleda Hajduka i Istre 1961. Hajdukovci su nakon susreta već na travnjaku na čelu s kapetanom Mariom Maločom imali verbalni okršaj sa sucem Domagojem Ljubičićem. Posebice su bili ljuti jer nije dosudio penal nakon prekršaja nada Maglicom u 86. minuti. Nakon što je ušao u tunel, došlo je do gužve, sprtski direktor Goran Vučević verbalno je izvrijeđao suca Ljubičića, a navodno mu je u bujici uvreda poručio.

- J...te Mamić..., rekao je Vučević.

U Hajduku su toliko bili ljuti na Ljubičića da osječki sudac nije mogao odmah napustiti Poljud, policija ga je morala čuvati.  

Na konferenciji za novinare bila je nešto ležernija atmosfera

- Ovo je bila antipropaganda nogometa, suđenje je bilo "fantastično". Puljani su parkirali autobus na tri kata u kazneni prostor. Utakmica protiv Dundalka ostavila je traga, tek u petak smo se vratili u Split, rekao je Hari Vukas.

Igor Pamić ponudio je i svoje viđenje.

- Igrali smo loše, došli smo s puno igrača koji mjesecima nisu igrali zbog ozljeda. Nima Splita do Splita, atmosfera je bila odlična. Zadovoljan sam s početkom i krajem prvog poluvremena. Hajduk je bio bolji, međutim, ne mogu reći da nismo zasluženo uzeli bod. Kao što sam rekao puno igrača je bilo ozlijeđeno,  Graf, Pranjić, Špehar... Bili smo invalidska ekipa, rekao je Pamić kojega su novinari priupitali da li to znači da su invalidi na Poljudu osvojili bod.  

- Ne želim to tako reći, samo želim istaknuti da smo imali problema s ozljedama. Što se tiče penala moram pogledati snimku i ako se pokaže da je bio penal, ja ću biti pošten i reći istinu, rekao je Igor Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.