HAJDUK TRAŽI IZUZEĆA

Igor Križarić i Bruno Marić nisu poželjni na Poljudu

Četvrtak, 18. listopada 2012. 19:09 Napisao/la  I. J.

 

Hajduk od HNS-a traži izuzeće sudaca Igora Križarića i Brune Marića s utakmica svih klupskih uzrasta

 

S Poljuda su se ponovo oglasili novim priopćenjem. Predsjednik Hajduka Marin Brbić poslao je dopis čelnicima HNS-a u svezi delegiranja sudaca, isti je  adresirao i na ruke Dušana Kukića predsjednika sudačke komisije. Objavljujemo ga u cijelosti.

 Poštovani predsjedniče !

 Neugodno smo iznenađeni ovotjednim  odlukama o delegiranju glavnih sudaca za pojedine predstojeće utakmice MAXtv Prve lige  odnosno Prve lige juniora i kadeta. Naime, među imenima glavnih sudaca našla su se i dvojica koji su grubo oštetili Hajduk i svojim pogrešnim odlukama izravno utjecali na pobjednika, te značajno pridonijeli rušenju ugleda hrvatskog nogometa. Riječ je o gospodi Igoru Križariću i Bruni Mariću dobro poznatim djeliteljima (ne)pravde o čijim grubim propustima na štetu Hajduka mediji već dugo  pune svoje stupce.Nakon što je Hajduk grubo oštećen u Rijeci kod toliko puta spomenutog  nepostojećeg penala za domaćina, gospodin Križarić je trebao biti udaljen sa prvoligaških travnjaka i snositi posljedice svoje jako loše odluke.

Međutim apsurda radi isti taj gospodin  Križarić je nevjerojatno  brzo dobio priliku vratiti se u najelitniji nogometni razred pa smatramo kako je tim potezom ovaj put od strane odgovornih  za tu lošu odluku grubo narušen ugled MAXtv Prvoj ligi, cjelokupnom hrvatskom nogometu. Nikakvih ozbiljnih sankcija nije bilo te je svima očigledno da se željelo samo formi udovoljiti,  a pomisliti se može i osigurati  legitimitet  samovolji  pojedinaca koji pravdu kreiraju  na način koji im u tom trenutku odgovara.

Kako cjelokupna situacija u budućnosti ne bi bila još apsurdnija  ovom prigodom od Vas cijenjeni predsjedniče tražimo izuzeće suca Igora Križarića sa svih budućih utakmica Hajduka svih kategorija,  baš kao i Bruna Marića koji je delegiran za utakmicu juniora i kadeta  Dinama i Hajduka što se  predstojećeg vikenda trebala igrati u Maksimiru ( odgođena su za 07.studenog 2012.godine ).

U očekivanju kako ćete udovoljiti našoj želji unaprijed se zahvaljujem.

 Srdačan pozdrav !

Predsjednik Uprave HNK Hajduk. Marin Brbić

 

 

 

Ivan Jelić

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.