Hajduk u srijedu igra u Osijeku, Mislav Karoglan najavio utakmicu

Utorak, 07. studenog 2023. 10:59 Napisao/la  SC
Hajduk u srijedu igra u Osijeku, Mislav Karoglan najavio utakmicu

U zaostalom susretu 3. kola HNL-a Hajduk u srijedu (17 sati) gostuje u Osijeku na Opus Areni.

- Svaka utakmica je priča za sebe. Na Poljudu smo doživjeli bolan poraz. Osijek je u tom trenutku mijenjao trenera, pozitivan šok. Mislim da je ovo drugačiji tip utakmice, nama je prvi put na novom stadionu i baš se radujem susretu. Radimo maksimalno na opuštanju ekipe. Tražimo da igramo brže. U zadnjoj trećini moramo igrati s više rizika. S Rudešom smo prvo poluvrijeme stalno bili u trećoj trećini. Tu se traži puno rizika, suradnje, driblinga. Jako sam opušten tip, atmosfera je dobra, igrači su u grču, ali nije to zbog trenera. Stalno im govorim da ne misle o rezultatu nego o akciji, da uživaju u nogometu, kazao je Mislav Karoglan u najavi utakmice.

Što bi vas zadovoljilo u Osijeku?

- Pozitivan rezultat. Očekujem agresivan Osijek. Moramo biti dobri na lopti i da odgovorimo na to. Respektiramo Osijek, ali fokus je da mi budemo bolji. Imat ćemo plan za umiriti njihovu igru. Osijek je ozbiljna momčad. Vjerujem da i mi imamo što reći. Vraćaju nam se Filip Krovinović i Marko Livaja. To je dodana kvaliteta za našu momčad. Vjerujem da imamo dobre šanse na novom stadionu Osijeka.

Na kome je veći pritisak, na Osijeku ili na Hajduku?

- Kod nas je uvijek pritisak i bolje da je tako. Znači da se boriš za nešto i da vrijediš. Ne poznajem kako stvari u Osijeku iznutra funkcioniraju, ali kod nas je pritisak uvijek i dobro da je tako.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.