Hajduk prekinuo niz poraza, u Koprivnici pobijedio bolji dva slaba

Nedjelja, 21. travnja 2024. 11:32 Napisao/la  Toni Bilić
Hajduk prekinuo niz poraza, u Koprivnici pobijedio bolji dva slaba
Foto: HNK Hajduk/Facebook

Hajduk je u Koprivnici napokon zaustavio seriju od pet poraza, četri u prvenstvenu i jedan od Dinama u polufinalu Kupa.

Od dva slaba Hajduk je bio bolji od Slavena Belupa, u Koprivnici su gosti pobijedili rezultatom 1:0, strijelac je bio Trajkovski na ubačaj Brekala.

Isti dvojac je priredio jedini gol Splićana u porazu od Osijeka u prošlom kolu na Poljudu.

Splićani su pobjedu u gradu poznatom po Vegeti proslavili kao da su pobjedili Real Madrid.

Ništa čudno jer klub nakon smjene Jakobušića nema još uvijek novog predsjednika, sportski direktor Nikoličius je na odlasku, na klupi sjedi privremeni trener Ivanković.

Uz to pola momčadi je zbog ozljeda izvan stroja, jedino Nikola Kalinić nije bio u kadru zbog tri žuta kartona.

Strateg bijelih iznenadio je odlukom da na klupi ostavi standardnog Krovinovića, na travnjak je drugi puta zaredom od prve minute poslao veterana Odjidju-Ofoea.

Kakva je to poruka Krovinoviću?

Bijeli su odigrali bolje prvo poluvrijeme nego na nekim prethodnim dvobojima, na u drugom dijelu, posebice u posljednjih dvadesetak minuta, grčevito su se branili.

Uspjeli su u tome na njihovu veliku sreću.

Domaćini su pogodili gredu i stativu, u završnici su se dogodile dvije sporne situacije, igranje rukom u kaznenom prostoru Uremovića, te prekršaj nad domaćim igračem, obje sudac Kolarić nije niti pomislio sankcionirati.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.