HAŠKA PRESUDA

Hajduk pozvao generale na utakmicu protiv Lokomotive

Petak, 16. studenog 2012. 12:33 Napisao/la  SC

Dinamo dijeli besplatne ulaznice za utakmicu protiv Zadra

Uoči početka konferencije za novinare trenera Hajduka Miše Krstičevića, pred subotnji dvoboj sa Lokomotivom koji će se odigrati na Poljudu, Ante Bilić, glasnogovornik bijelih novinare jer izvjestio:

- Hajduk je i službeno poslao telegram čestitke generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču , te uvažavajući sve njihove buduće obveze pozvao ih je utakmicu protiv Lokomotive.

GNK Dinamo je pak za prvenstvenu utakmicu Dinamo - Zadar u subotu 17. studenoga u 15 sati odlučio otvoriti vrata stadiona. U priopćenju stoji:

Pozivamo sve da dođu na Maksimir gdje ćemo još jednom proslaviti oslobađajuću presudu generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Također, momčad s kojom će Modri igrati u subotu dolazi iz rodnoga kraja Ante Gotovine i stoga će upravo sutrašnji susret u sebi imati posebnu simboliku.

Naglašavamo kako svi koji dolaze na sutrašnju utakmicu moraju podići svoju ulaznicu na blagajnama oko stadiona. Dakle, ulaznice se ne plaćaju, ali se moraju podići na blagajnama kako bi svi posjetitelji mogli proći kroz ulazna vrata s brojačima.

Maksimir će sutra biti ispunjen veseljem i ponosom. Dođite i budite dio te lijepe priče.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.