HNS PONOVO U AKCIJI

Hajduk suspendiran zbog Tomasova, Jamesa i Pešića

Ponedjeljak, 15. listopada 2012. 17:59 Napisao/la  Ivan Jelić

Splićani su Tomasovu dužni 115.000,  Jamesu 270.000 i Pešiću 300.000 kuna

Hajduk je ponovno suspendiran! Disciplinska komisija HNS-a suspendirala je klub sa Poljuda na osnovu odluka Arbitražne komisije koja je prihvatila zahtjeve bivših igrača Bijelih Tomasova, Jamesa i Pešića koju su zbog dugovanja prema njima podnijeli tužbu.

Splićani su na osnovu odluke Arbitražne komisije dužni platiti Marinu Tomasovu 115.000 kuna Densu Jamesu 270.000  kuna, te Ivanu Pešiću 300.000  kuna. Odvjetnik kluba Damir Primorac najavio je da će se Hajduk žaliti, žalba odgađa izvršenje, tako da će Splićani u sljedećem kolu ugostiti Istru 1961 na Poljudu pred svojim navijačima.

Za splitski klub puno veći problem je što im je Banco Popolare blokirala račun u iznosu od 4.000.000 kuna. Kredit je podignut u vrijeme kada je predsjednik kluba bio Hrvoje Maleš. Čelnicima kluba iz banke su poslali poruku da će odblokirati račun kluba kada dobiju pismeno jamstvo da će novac od kredita prvo biti iskorišten za podmirenje duga kojeg imaju prema toj novčarskoj kući.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.