Goran Sablić, trener Splita: Dinamo je pokazao kvalitetu u utakmici protiv Rijeke

Petak, 22. travnja 2016. 22:34 Napisao/la  SC

U posljednje dvije utakmice smo izgledali odlično, pokazali smo dobru igru i u onoj jednoj u kojoj smo izgubili, kaže Sablić

Nogometaši Splita od 19 sati igrati protiv Dinama susret 33. kola MaxTV 1. HNL. Svoj dolazak na Park mladeži su potvrdili skauti Chelsea, Manchester Uniteda i Sampdorije. Evo što je uoči te utakmice kazao trener 'crvenih' Goran Sablić:

- Dinamo je lider prvenstva, znamo da su favoriti. U posljednje dvije utakmice smo izgledali odlično. Pokazali smo dobru igru i u onoj jednoj u kojoj smo izgubili. Imamo formulu kako igrati protiv njih i nadam se da ćemo na isti način i sutra odigrati. Ako izuzmemo posljednju utakmicu, protekle četiri smo bili puno dominantniji od protivnika. Samo posljednja utakmica je moj i momčadski podbačaj. Naravno da nam nedostaje gol, zbog toga se igra. Dinamo ima svoju računicu i gleda sebe. Ljudi pobjeđuju svaku utakmicu, imaju pregršt kvalitete u svom kadru i sad su protiv Rijeke to pokazali. Međutim, mislim da ako ostvarimo pozitivan rezultat, da nam to može biti prekretnica u završnici prvenstva, kaže Sablić.

Na koncu je Sablić kazao i kakvo je stanje u momčadi.

- Bagarić i Vitus su jučer trenirali nakon dosta vremena. Bagarić ako bude mogao, bit će na klupi. Vraća se i Miljković, nadam se da će Majstorović moći igrati. Arroyo i Vidović su dobili treći žuti karton. U napadu bi mogli zaigrati Špehar, Pešić, Mišić, bolje je stanje što se tiče raspoloživih igrača nego prošli put. Zagorac nije u kombinaciji, ali nije suspendiran, zaključuje Sablić.

Tablice omogućuje Sofascore