Goran Sablić, trener Splita: Dinamo je pokazao kvalitetu u utakmici protiv Rijeke

Petak, 22. travnja 2016. 22:34 Napisao/la  SC

U posljednje dvije utakmice smo izgledali odlično, pokazali smo dobru igru i u onoj jednoj u kojoj smo izgubili, kaže Sablić

Nogometaši Splita od 19 sati igrati protiv Dinama susret 33. kola MaxTV 1. HNL. Svoj dolazak na Park mladeži su potvrdili skauti Chelsea, Manchester Uniteda i Sampdorije. Evo što je uoči te utakmice kazao trener 'crvenih' Goran Sablić:

- Dinamo je lider prvenstva, znamo da su favoriti. U posljednje dvije utakmice smo izgledali odlično. Pokazali smo dobru igru i u onoj jednoj u kojoj smo izgubili. Imamo formulu kako igrati protiv njih i nadam se da ćemo na isti način i sutra odigrati. Ako izuzmemo posljednju utakmicu, protekle četiri smo bili puno dominantniji od protivnika. Samo posljednja utakmica je moj i momčadski podbačaj. Naravno da nam nedostaje gol, zbog toga se igra. Dinamo ima svoju računicu i gleda sebe. Ljudi pobjeđuju svaku utakmicu, imaju pregršt kvalitete u svom kadru i sad su protiv Rijeke to pokazali. Međutim, mislim da ako ostvarimo pozitivan rezultat, da nam to može biti prekretnica u završnici prvenstva, kaže Sablić.

Na koncu je Sablić kazao i kakvo je stanje u momčadi.

- Bagarić i Vitus su jučer trenirali nakon dosta vremena. Bagarić ako bude mogao, bit će na klupi. Vraća se i Miljković, nadam se da će Majstorović moći igrati. Arroyo i Vidović su dobili treći žuti karton. U napadu bi mogli zaigrati Špehar, Pešić, Mišić, bolje je stanje što se tiče raspoloživih igrača nego prošli put. Zagorac nije u kombinaciji, ali nije suspendiran, zaključuje Sablić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.