Fred Rutten, trener Feyenoorda: O Rijeci znam isto koliko znam o drugim protivnicima

Četvrtak, 23. listopada 2014. 11:46 Napisao/la  SC

Stadion Kantrida (19): Rijeka - Feyenoord. Jasno da priželjkujemo pozitivan rezultat, ali ne mogu govoriti o tome koji bi me rezultat zadovoljio dok utakmica ne počne, kaže Rutten

Trener Feyenoorda Fred Rutten optimisitčno najavljuje utakmicu protiv Rijeke u kojoj neće moći računati na dvojicu braniča Mathijsena i Van Beeka.

– Činjenica je da smo u Rijeku došli bez dvojice ključnih obrambenih igrača, ali uspjeli smo nešto improvizirati. Dobro smo se pripremili za utakmicu, o Rijeci znam istko koliko znam o drugim protivnicima. Analizirali smo Rijeku, uvidjeli jake i slabe strane našeg protivnika. Jasno da priželjkujemo pozitivan rezultat, ali ne mogu govoriti o tome koji bi me rezultat zadovoljio dok utakmica ne počne. Konačnim rezultatom bit ću zadovoljan ovisno o tijeku utakmice. Treba uzeti u obzir da igramo s protivnikom koji je na domaćem terenu vrlo jak, kaže Rutten.

O igračima Rijeke Rutten nije htio govoriti puno, spomenuo je tek Kramarića:

– Da li bih ga želio imati u svojoj momčadi? Mislim da ne trebate postavljati to pitanje, uvjeren sam da unaprijed znate odgovor, kaže Rutten.

Standings provided by Sofascore