Elvis Scoria: Kada se baviš ovim poslom, moraš biti spreman na teške trenutke

Subota, 23. veljače 2013. 20:44 Napisao  I. V.

- Teško je analizirati utakmicu ovako naprečac. Igrali smo s dvije špice, s visoko postavljenim bokovima, što znači da smo htjeli dominirati, kaže Scoria

 

 

 

Miroslav Bojko isijavao je zadvoljstvo nakon utakmice, nešto zbog osvojenog boda, nešto zbog jako dobrog dojma koji su ostavili igrači Cibalije.

- Pružili smo maksimum u utakmici iznad prosjeka, znali smo da neće biti lako. Imali smo malo sreće na početku, kada Rijeka nije iskoristila dvije šanse, ali smo nakon toga uspostavili ravnotežu i na kraju bili bliže pobjedi od Rijeke. Ne sjećam se kada je jedna momčad stvorila Rijeci toliko problema na Kantridi kao mi, kazao je Bojko.

Elvis Scoria proživljavao je teške trenutke na klupi. Rijeka ne igra dobro, publika mu je okrenula palac dolje. Povici "Scoria, odlazi" nisu bili ugodni.

- Kada se baviš ovim poslom, moraš biti spreman na teške trenutke. Nezadovoljstvo s tribina je očekivano, ali ne mogu reći da momčad nije htjela pobijediti, kazao je Scoria.

Što se igre tiče, Scoria smatra da je utakmica mogla drugačije izgledati da je barem jedna lopta pronašla put do mreže:

- Teško je analizirati utakmicu ovako naprečac. Igrali smo s dvije špice, s visoko postavljenim bokovima, što znači da smo htjeli dominirati. Mislim da su četiri prilike bile dovoljne za pobjedu. Naravno da smo nezadovoljni jer nismo osvojili tri boda. Pokušavali smo doći do šansi kroz posjed lopte, na kraju smo se malo razvukli pa je Cibalia djelovala opasnije u kontrama, zaključio je Scoria

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.