Dražen Medić, predsjednik Zagreba: Rijeka je premoćna, ali uživao sam u utakmici

Subota, 27. rujna 2014. 22:55 Napisao  Marko Babić

Razgovarao sam s Krstanovićem prije utakmice i prije neki dan, riješit ćemo to, kaže Medić

Dražen Medić, predsjednik i trener Zagreba, nije bio previše razočaran nakon poraza od Rijeke. Kada je sam sebe postavio na klupu kluba iz Kranjčevićeve, mnogi su na taj potez dočekali s podsmjehom. Zagreb je u deset kola upisao tri pobjede, tri remija i četiri poraza, te drži četvrto mjesto na ljestvici.

- Dobra utakmica, ma odlična utakmica. Rijeka je iskoristila svoje prilike, mi nažalost nismo. Ali uživao sam u utakmici, rekao je Dražen Medić.

Kvarner nije bio sretan za Zagreb. Poraz od Rijeke bio je očekivan, ali iznenađenje je predstavljao poraz u Kupu protiv Opatije.

- Opatija je bila splet neretnih okolnsoti. Rijeka je pak prejaka, kažnjava svaku pogrešku, ustvrdio je Medić koji je zadovoljan učinkom svojih nogometaša u prvih deset kola.

- Moglo je bolje, moglo je i gore. Imali smo utakmice gdje smo dominirali i očekivali bolji ishod, ali jednostavno se nije ostvarilo. Zagreb je momčad sastavljena od igrača iz druge i treće  lige, prolaze još uvijek neke svoje procese. Dižu se pomalo, što je pokazala i utakmica protiv Rijeke, ali rezultat ne. Postoji materijala za jednu ozbiljnu razinu, rekao je Medić koji vjeruje da problem za klub neće predstavljati ni odluka suda kojom Zagreb mora platiti 600 tisuća eura Ivanu Krstanoviću.

- Razgovarao sam s Krstanovićem prije utakmice i prije neki dan, riješit ćemo to, zaključio je Dražen Medić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.