Dražen Medić o suspenziji: Vjerujem da nikome nije u interesu najcrnji scenarij!

Srijeda, 08. listopada 2014. 21:23 Napisao/la  SC

Zagreb suspendiran zbog duga od 600.000 eura prema Ivanu Krstanoviću

- Ovaj problem traje jako dugo i mi smo itekako svjesni da od njega ne možemo pobjeći. Ja i uprava nogometnog kluba Zagreb napravit ćemo sve što je u našoj moći da problem riješimo, a hvala Bogu, i s druge strane su razumni ljudi i vjerujem da nikome nije u interesu najcrnji scenarij. Stoga, uvjeren sam da će kroz par dana sve biti u redu te da će obje strane na kraju biti zadovoljne, prokomentirao je Dražen Medić za Index  suspenziju Zagreba zbog duga od 600.000 eura prema Ivanu Krstanoviću.

Odlukom Vrhovnog suda, koju je potvrdila Disciplinska komisija HNS-a, Zagreb je suspendiran dok se ne podmiri dug. Nakon odlaska Krstanovića iz Zagreba u Dinamo, Zagreb je trebao isplatiti 40 posto odštete igraču. Krstanović nije dobio 600.000 eura, žalio se i sud je uvažio žalbu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.