Dinko Jeličić: Jako sam zadovoljan Ronaldovim reakcijama

Četvrtak, 31. kolovoza 2023. 14:19 Napisao/la  SC
Dinko Jeličić tijekom treninga
Dinko Jeličić tijekom treninga Foto: HNKGorica/Facebook

Dinko Jeličić službeno je predstavljen kao novi trener Gorice, hrvatski stručnjak vratio se u hrvatski nogomet iz Al Nassra gdje je radio s Cristianom Ronaldom.

- Od kada sam preuzeo momčad Al Nassra, nisam dao službenu izjavu. To je prije svega veliko iskustvo za mene, šlag u trenerskoj karijeri da radiš s takvim igračima. Voditi klub koji je u tom svijetu Real Madrid. Njihova ideja je što prije doseći razinu Liga petica. Kako su krenuli, moglo bi biti dosta brzo. S obzirom na plan i ulaganja doći će do te razine. Al Nassr može biti stabilan u bilo kojoj ligi petica. Ronaldo? Neizmjerno je iskustvo voditi takvog profesionalca. Jako sam zadovoljan njegovim reakcijama, njegovim odnosom prema suigračima, rekao je Jeličić.

U hrvatskom nogometu Jeličić je vodio Rudeš, Kustošiju i Novigrad.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.