Prva HNL: Dinamo pregazio Slaven Belupo, Igor Bišćan uočljivo dignuo tonus momčadi

Subota, 15. travnja 2023. 21:14 Napisao/la  SC

Momčad Dinama opet dosegnula motoriku koju u HNL-u malo koja momčad može duže vrijeme pratiti

Prva HNL: Dinamo pregazio Slaven Belupo, Igor Bišćan uočljivo dignuo tonus momčadi

Dinamo je pregazio Slaven Belupo na Maksimiru, sve je je bilo gotovo u prvih pola sata, kada su domaćini postignuli dva pogotka i stekli nedostižnu prednost.

Ristovski je ubacio, Drmić je postao strijelac u 27. minuti.

Špikić je glavom loptu poslao u mrežu u 33. minuti, a Ivanušec je u sudačkoj nadoknadi iskoristio sjajno Baturinino proigravanje, istrčao je ispred Čovića i postigao treći pogodak.

Šutalo je bio jedini strijelac u drugom dijelu, glavom je loptu skrenuo u vratnicu, lopta se odbila u mrežu kraj zbunjenog Čovića.

Uočljivo je Igor Bišćan dignuo tonus momčadi Dinama, koja je opet dosegnula motoriku koju u HNL-u malo koja momčad može duže vrijeme pratiti.

Slaven Belupo od početka nije imao šanse, Dinamo je ostvario 72 posto posjeda lopte.

DINAMO: Livaković, Ristovski (81 Moharrami), J. Šutalo, Perić (73 Živković), Perković, Mišić, Špikić, Baturina (73 Bulat), Ljubičić (73 Menalo), Ivanušec, Drmić (81 Topić)

SLAVEN BELUPO: Čović, Christopoulos (46 Martinaga), Božić, Soldo, Hlevnjak, Jambor (46 Manaj), Marina (81 Bašić), Mioč, Hoxha, Mudražija (70 Krušelj), Perošević (70 Krstanović).

Utakmica 29. kola: Dinamo - Slaven Belupo 4:0 (Drmić 27, Špikić 33, Ivanušec 45+1, J. Šutalo 62)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.