Prva HNL: Dinamo pobijedio Lokomotivu, Sandro Kulenović strijelac jedinog pogotka

Nedjelja, 21. travnja 2024. 18:54 Napisao/la  SC

U 74. minuti Goričan je istrčao ispred Nevistića po sredini kaznenog prostora, vratar Dinamo obranio u situaciji jedan na jedan

Prva HNL: Dinamo pobijedio Lokomotivu, Sandro Kulenović strijelac jedinog pogotka
Foto: GNKDinamo/Facebook

Dinamo je u utakmici protiv Lokomotive nastavio seriju pobjeda, pogotkom Sandra Kulenovića osvojio je nova tri boda s kojima je privremeno prestigao Rijeku na čelu ljestvice.

Točno sat vremena trebalo je Dinamu da slomi otpor Lokomotive u Kranjčevićevoj, naglašeno je fizički moćnija momčad Dinama dominirala u posjedu i reposjedu lopte, momčad Lokomotive bila je potpuno podređena i prepuštena napadačima Dinama.

Stvorio je Dinamo nekoliko vrlo izglednih prilika: u 22. minuti lopta se od Bubanje odbila u vratnicu, Baturina (37) je promašio u situaciji koja spada u tzv. zicere, Kulenović (48) nije bio precizan nakon Petkovićeva ubačaja, Baturina (52) udarcem glavom nije uspio iznenaditi Čavlinu...

U 60. minuti Bernauer je nakon prekida vratio loptu glavom u sredinu kaznenog prostora, natrčao je Kulenović i skrenuo nogom loptu u mrežu 0:1.

Nakon primljenog pogotka igrači Lokomotive počeli su uočljivo dizati intezitet duel-igre, počeli su sve bolje i opasnije izgledati.

U 74. minuti izigrali su domaćini obranu gostiju, ispala je zadnja linija Dinama, Goričan je sam istrčao ispred Nevistića po sredini kaznenog prostora, vratar Dinama nogom je skrenuo loptu u situaciji jedan na jedan.

Dvije minute kasnije Bartolec se probio desnom stranom kaznenog prostora, Nevistić je pravodobno zatvorio bliži kut.

Reagirao je Jakirović, zamjenama je primirio domaću momčad, do kraja utakmice Dinamo je mirno kontrolirao utakmicu.

LOKOMOTIVA: Čavlina, Bartolec, Mersinaj, Bubanja, Leovac, Smakaj (69 Kukavica), Marić, Šotiček (55 Kastrati), Mudražija (88 Vranjković), Goričan, Canjuga (55 Fetai)

DINAMO: Nevistić, Ristovski, Bernauer, Theophile, Mišić (46 Ademi), Špikić (46 Kaneko), Sučić, Baturina (80 Bulat), Vidović (80 Hoxha), Kulenović (88 Ogiwara), Petković

Utakmica 31. kola: Lokomotiva - Dinamo 0:1 (Kulenović 60)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.