Marijan Kustić najveći pobjednik, Hajduk izgubio najvažniju utakmicu, a nema se zbog čega žaliti!

Nedjelja, 31. ožujka 2024. 08:11 Napisao/la  Igor Vranić

Daniel Siebert pokazao kako u HNL-u izgleda jedna utakmica visokoga naboja koju je sudio glavni, a ne VAR sudac

Marijan Kustić najveći pobjednik, Hajduk izgubio najvažniju utakmicu, a nema se zbog čega žaliti!
Foto: Facebook

Dinamo je pobijedio Hajduk u derbiju na terenu, a Marijan Kustić van terena onoga trenutka kada je odlučio da će sve važnije utakmice do kraja sezone suditi strani suci iz najboljih liga.

Što se tiče suđenja, Daniel Siebert pokazao je kako u HNL-u izgleda jedna utakmica visokoga naboja koju je sudio glavni, a ne VAR sudac.

Njemački sudac ni jednom nije trebao prekidati utakmicu zbog VAR provjere, kako surađuju VAR sudac i glavni sudac ukazao je detalj iz sudačke nadoknade prvoga dijela utakmice, kada je Stefan Ristovski sam sebe napucao loptom u ruku.

Siebert je odmah odmahnuo rukom, kamera je snimila kako razgovara s nekim u mikrofon, nekoliko sekundi vjerojatno je trajala tiha provjera nakon koje je Nijemac ispred klupe Hajduka pokazao da je lopta prvo udarila tijelo,  pa onda ruku što nije kazneni udarac.

Sve skupa dogodilo se toliko brzo da se domaćini nisu stigli ni buniti!

Što se tiče igre, bilo je samo pitanje vremena kada će Hajduk otpasti iz utrke za naslov prvaka!

Hajduk u nastavku sezone igra ispod razine iz prvoga dijela sezone i kao što to obično biva kada se u nogometu provlačiš, Hajduk je otpao nakon što je odigrao jednu od najboljih utakmica ove godine.

Dinamo je pobijedio Hajduk zahvaljujući individualnoj kvaliteti (Petković), malo se toga kvalitetnog moglo vidjeti u sadržaju utakmice visokog fizičkog inteziteta.

Utakmica između Hajduka i Dinama još je jednom potvrdila da Rijeka igra najbolji nogomet iako Dinamo ima najbolje igrače u HNL-u.

U nastavku sezone Hajduk se može vratiti u utrku za naslov prvaka samo ako Rijeka i Dinamo kiksaju, nije realno očekivati da će Rijeka i/ili Dinamo toliko podbaciti da Hajduk s ovakvom igrom može postati prvak.

Rijeka i Dinamo nastavljaju borbu za prvaka nakon što je Hajduk izgubio najvažniju utakmicu u završnici sezone, a nema se zbog čega žaliti!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.