Dinamo iskoristio pravo odgoditi utakmicu protiv Istre 1961

Ponedjeljak, 26. rujna 2022. 18:49 Napisao/la  SC
Dinamo iskoristio pravo odgoditi utakmicu protiv Istre 1961

Na stranici prve lige objavljena je sljedeća vijest:

Utakmica 12. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Istre 1961 i Dinama, koja se trebala odigrati u subotu, 8. listopada s početkom u 16.55 sati, odgođena je zbog nastupa zagrebačkog kluba u Ligi prvaka.

Temeljem članka 4. i 55. Propozicija natjecanja SuperSport HNL-a za natjecateljsku godinu 2022./23., povjerenik natjecanja, Josip Brezni, donio je odluku o odgodi, a u njegovom obrazloženju stoji sljedeće:

- GNK Dinamo je 26. rujna 2022. godine pismeno zatražio odgodu odigravanja utakmice 12. kola SuperSport HNL-a Istra1961 - Dinamo, zbog pripreme i nastupa na utakmicama 3. i 4. kola Uefine Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga 5. i 11. listopada. Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klubovi koji sudjeluju u grupnoj fazi Uefinih klupskim natjecanja imaju pravo na odgodu utakmice pa je donesena odluka o odgodi. Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja, ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatom rezultatu GNK-a Dinamo u Ligi prvaka, stoji u obrazloženju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.