Delegacija Splita povodom 102. rođendana prisjetila se pokojnih klupskih velikana

Srijeda, 16. travnja 2014. 17:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Dostojanstveno i bez velikih riječi, splitovci su se prisjetili Rosandića koji je prije 102. godine započeo jednu veliku priču o radničkom nogometnom klubu

Splitovci su započeli proslavu 102. rođendana prisjetivši se klupskih velikana koji više nisu među živima. Delegacija Splita predvođena predsjednikom Slavenom Žužulom i predsjednikom Nadzornog odbora Jozom Žužulom zajedno sa simpatizerima kluba položila je vijence na grobove prvog predsjednika Splita Šime Rosandića, te jednog od najvećih navijača kluba Milorada Bibića Mosora.

Dostojanstveno i bez velikih riječi, splitovci su se prisjetili Rosandića koji je prije 102. godine započeo jednu veliku priču o radničkom nogometnom klubu.

- Klub je dobro, ništa ne brini i počivaj u miru. Još da danas osvojimo sva tri boda, vjerujem da bi i ti bio sretan, kazao je Slaven Žužul prilikom posjeta grobu prvog predsjednika "crvenih".

Nakon toga delegacija se uputila na Mosorov grob gdje su također položili vijenac, a isto su nakon toga napravili i pored centralnog križa na Lovrincu.

Standings provided by Sofascore