Damir Mišković: Razočaran sam zato jer i danas mislim da smo trebali osvojiti prvenstvo!

Utorak, 21. svibnja 2024. 19:38 Napisao/la  SC

U srijedu igramo utakmicu za svih nas u Rijeci, moramo izaći van, raditi ono što znamo opušteno i pobijediti Dinamo, kaže vlasnik Rijeke

Damir Mišković:  Razočaran sam zato jer i danas mislim da smo trebali osvojiti prvenstvo!

Damir Mišković tijekom potpisivanja ugovora o medijskoj suradnji HNK-a Rijeka i Novog lista ovako je prokomentirao završnicu sezonu:

- Ova je sezona bila jako dobra, u sedmom mjestu rekao sam da smo složili jako dobru momčad, koja će sigurno biti konkuretna u pokušaju osvajanja naslova prvaka. Nažalost, pali smo i od toga ne treba bježati, to se vidjelo na rezultatima. Drago mi je da imamo pozitivan rezultat što se tiče kupa, što se tiče prvenstva razočaran sam! Razočaran sam zato jer i danas mislim da smo trebali osvojiti prvenstvo. Da smo slabiji od Dinama, rekao bih: Stisni im ruku, čestitajmo, netko je bolji! Mislim da je ova Rijeka bolja od Dinama, ali tako se poklopilo. To je sport. Nije to razočaranje, ali ostalo je malo tuge, kazao je vlasnik Rijeke.

- U srijedu igramo utakmicu za svih nas u Rijeci, moramo izaći van, raditi ono što znamo opušteno i pobijediti Dinamo. Ja mislim da to možemo, vidjet ćemo kako će utakmica završiti, mislim da mogu početi gravirati trofej. Uvjeren sam da će dečki dati sve od sebe, što je meni najbitnije, navijači će dati sve sebe, što mi je isto tako jako bitno, i da ćemo na kraju pobijediti i dignuti pokal u Rijeci, poručio je Mišković.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.