DA NIJE BILO JAKIROVIĆA

Rijeka mogla imala tandem Alen Halilović - Marko Pjaca!

Nedjelja, 17. rujna 2023. 08:33 Napisao/la  Igor Vranić

U stručnom smislu nije trebao prepoznati sive nijanse! Jakirović nije vidio razliku između crnog i bijelog, a takve odluke dovode u pitanje elementarno u svakom poslu!

Ale Halilović
Ale Halilović

Alen Halilović ponovo je oduševio prije svih navijače Fortune Sittard, a onda nogometnu javnost u Nizozemskoj.

Halilović je pobjedi (3:1) Fortune Sittard protiv Volendama postigao prvi pogodak u Eredivisie, zapaženu igru začinio je asistencijom

Opet je prema ocjenama bio jedan od najboljih igrača 5. kola, opet će vjerojatno završiti u idealnoj momčadi kola malo jače lige nego što je HNL.

Iz kola u kolo nizozemskog prvenstva Halilović potvrđuje da se ne može slučajno u karijeri postati igrač Barcelone i Milana, njegove igre u dresu Fortune Sittard ukazuju koliko su pogrešne bile procjene bivšega trenera Sergeja Jakirovića, koji utakmice Milana i Barcelone može samo gledati.

Svakome tko imalo razumije nogomet bilo je jasno da Halilović nije bio fizički spreman kada je došao u Rijeku, prema informacijama iz njegova kruga neke je utakmice pod kratkim Jakirovićevim vodstvom igrao pod temperaturom.

Gdje je gledao bivši trener Rijeke kada je procijenjivao Halilovićeve mogućnosti nije poznato, jer u stručnom smislu nije trebao prepoznati sive nijanse!

Jakirović nije vidio razliku između crnog i bijelog, a takve odluke dovode u pitanje elementarno u svakom poslu!

Da nije bilo Jakirovića, Rijeka bi danas imala tandem Alen Halilović - Marko Pjaca!

Halilovićev pogodak možete vidjeti  OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.