DA NIJE BILO JAKIROVIĆA

Rijeka mogla imala tandem Alen Halilović - Marko Pjaca!

Nedjelja, 17. rujna 2023. 08:33 Napisao/la  Igor Vranić

U stručnom smislu nije trebao prepoznati sive nijanse! Jakirović nije vidio razliku između crnog i bijelog, a takve odluke dovode u pitanje elementarno u svakom poslu!

Ale Halilović
Ale Halilović

Alen Halilović ponovo je oduševio prije svih navijače Fortune Sittard, a onda nogometnu javnost u Nizozemskoj.

Halilović je pobjedi (3:1) Fortune Sittard protiv Volendama postigao prvi pogodak u Eredivisie, zapaženu igru začinio je asistencijom

Opet je prema ocjenama bio jedan od najboljih igrača 5. kola, opet će vjerojatno završiti u idealnoj momčadi kola malo jače lige nego što je HNL.

Iz kola u kolo nizozemskog prvenstva Halilović potvrđuje da se ne može slučajno u karijeri postati igrač Barcelone i Milana, njegove igre u dresu Fortune Sittard ukazuju koliko su pogrešne bile procjene bivšega trenera Sergeja Jakirovića, koji utakmice Milana i Barcelone može samo gledati.

Svakome tko imalo razumije nogomet bilo je jasno da Halilović nije bio fizički spreman kada je došao u Rijeku, prema informacijama iz njegova kruga neke je utakmice pod kratkim Jakirovićevim vodstvom igrao pod temperaturom.

Gdje je gledao bivši trener Rijeke kada je procijenjivao Halilovićeve mogućnosti nije poznato, jer u stručnom smislu nije trebao prepoznati sive nijanse!

Jakirović nije vidio razliku između crnog i bijelog, a takve odluke dovode u pitanje elementarno u svakom poslu!

Da nije bilo Jakirovića, Rijeka bi danas imala tandem Alen Halilović - Marko Pjaca!

Halilovićev pogodak možete vidjeti  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.