Ante Rebić mogao bi nastaviti trend povratka bivših reprezentativaca u HNL

Utorak, 27. veljače 2024. 10:50 Napisao/la  SC

Budući da mu je karijera naglo krenula silaznom putanjom, HNL je idealna liga za rehabilitaciju

Ante Rebić
Ante Rebić

Ante Rebić mogao bi nastaviti trend povratka sadašnjih, bivših ili potencijalnih reprezentativaca u HNL.

Ove sezone u HNL vratili su se igrači koji stekli statuse reprezentativaca (Pjaca, Perišić, Brekalo, Rog) i igrači koji su svojedobno kao potencijalni reprezentativci (Marić, Fruk, Ćorić) otišli u klubove Serie A.

Ostanu li isti malo duže u hrvatskim klubovima, možda će iduće sezone barem zaustaviti trend pada HNL-a na UEFA-ljestvici.

Rebić je izvjesno prvi na listi potencijalnih povratnika u HNL-u otkada je Bešiktaš najavio da na kraju sezone raskida ugovor s bivšim napadačem Milana.

Bivši reprezentativac prema svemu sudeći odlazi iz Turske nakon samo jedne sezone, Bešiktaš navodno namjerava isplatiti 2,5 mil. eura za jednostrani raskid ugovora.

Rebić ima 30 godina, u najboljim je igračkim godinama, daleko je od kraja karijere, ali će teško naći klub koji je spreman uložiti u igrača koji je ove sezone igrao 385 minuta u turskom prvenstvu nakon što ga je Milan otpisao.

Budući da mu je karijera naglo krenula silaznom putanjom, HNL je idealna liga za rehabilitaciju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.