ŠOK U ISTRI

Alen Pamić srušio se u 15. minuti utakmice u Puli

Subota, 16. veljače 2013. 23:19 Napisao/la  SC

Alen je prvi put počeo imati zdravstvene probleme kada je 2010. godine iz Rijeke otišao u Standard Liege

U 15. minuti utakmice između Istre i Lokomotive igru je napustio Alen Pamić, koji je iznenada pao na travnjak i ostao ležati. Ubrzo su mu u pomoć priskočili suigrači i liječnički tim, a Alen se podigao i sam izašao s terena.

Nakon utakmice trener Igor Pamić rekao da se njegov sin Alen osjeća dobro te kaže da mu se naglo zavrtilo i da je zato pao na travnjak. Nakon utakmice otišao je u bolnici na pretrage.

Inače, Alen je prvi put počeo osjećati zdravstvene probleme kada je 2010. godine iz Rijeke otišao u Standard Liege. Od kada se vratio u Istru već mu se dogodilo da gubi svijest, u lipnju 2011. godine srušio se na tlo tijekom treninga u Žminju. Razlog aritmije su poteškoće u krvotoku.

Alen je stalno pod strogim liječničkim nadzorom, unatoč čestim ispadima liječnici mu nisu zabranili bavljenje nogometom.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.