Damir Mišković: Ja ću s navijačima Rijeke utakmicu gledati s juga Maksimira!

Petak, 25. kolovoza 2023. 12:44 Napisao/la  SC

Ova godina je iznenađujuća, baš sam iznenađen tom atmosferom, i to je prirodno, nije namješteno ništa, nismo slali letke i upute da svi moraju voljeti Rijeku, baš sam sretan i ponosan, kaže predsjednik Rijeke

Damir Mišković i Željko Sopić
Damir Mišković i Željko Sopić Foto: Screenshot HNK Rijeka

Željko Sopić na Rujevici je predstavljen kao novi trener nogometaša Rijeke, uz novog trenera na predstavljanju se pojavio i Damir Mišković, predsjednik kluba.

Rijeku u nedjelju očekuje derbi protiv Dinama, a poslovično dobri poslovni odnosi s klubom iz Maksimira narušeni su naprasnim odlaskom Sergeja Jakirovića u redove modrih, što je mobiliziralo navijačke snage na Kvarneru, a Damira Miškovića ponukalo da objavi da utakmicu u Maksimiru neće gledati iz lože.

- Ova godina je iznenađujuća, baš sam iznenađen tom atmosferom, i to je prirodno, nije namješteno ništa, nismo slali letke i upute da svi moraju voljeti Rijeku, baš sam sretan i ponosan. Dinamo? Ja ću s navijačima Rijeke najvjerojatnije na jug, ne samo ja nego cijela uprava, rekao je Damir Mišković na konferenciji za novinare, nakon što se zahvalio Željku Sopiću na dolasku u klub.

- Rijeka je velik klub, Željko je veliki trener, tako da svi zajedno očekujemo, ne samo igrači, treneri i uprava, nego cijeli grad, da nastavimo na ovaj način kako smo se dignuli ove godine. Cijeli grad se dignuo, naježio sam se, to je lijepo i to bismo htjeli nastaviti. Zbilja smo napravili odličnu atmosferu, U mojih 12 godina bilo je lijepe atmosfere, ali ovo u zadnjih mjesec-dva je na višoj razini. Mi u klubu želimo se odužiti navijačima i dati sve od sebe. Hoće li to biti dovoljno, ne znamo, ali probat ćemo biti što bolji i napredovati pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Željko, hvala što si došao, počašćeni smo - dodao je Damir Mišković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.