Alojzije Šupraha podnio ostavku na mjesto predsjednika županijskog nogometnog saveza

Utorak, 20. listopada 2015. 00:45 Napisao/la  SC

 Šupharinu ostavku iznudila je županijska sudačka organizacija


Alojzije Šupraha podnio je ostavku na mjestu predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske, to je rezime sastanka Izvršnog odbora županijskog saveza.

Skupština bi trebala biti sazvana u roku od 30 dana, a do tada savez vodi v. d. predsjednika Marijo Gudelj iz Zmijavaca. Budući da je Gudelj blizak Šuprahi, ostavka je očito manevar kojim Šupraha redefinira svoju poziciju unutar saveza do skupštine.

Šupraha je predsjednik saveza postao kao protukandidat Marinu Brbiću, predsjedniku Hajduka. Otada se županijski savez prometnuo u organizaciju isprepletenu različitim interesima, a Šupharinu ostavku iznudila je županijska sudačka organizacija. Bivši sudac ostao je bez podrške sudaca.

Alojziju Šupahu navijači Rijeke posebno pamte po utakmici između Rijeke i Osijeka odigrane na Kantridi 1999. godine, kada je Rijeci uskraćena titula prvaka zbog dosuđenog zaleđa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.