Zoran Mamić, trener Dinama: Analizirali smo i tražili mane kojih Salzburg nema puno

Srijeda, 22. listopada 2014. 20:14 Napisao/la  SC

Čeka nas utakmica protiv po meni najboljeg protivnika u skupini, kaže Mamić


Nogometaši Dinama u srijedu navečer trenirali su na stadionu RB Salzburg, gdje će u četvrtak odigrati utakmicu 3. kola Skupine D Europske lige:


- Čeka nas utakmica protiv po meni najboljeg protivnika u skupini. Vjerujem da ćemo vidjeti dobru i zanimljivu utakmicu jer obje momčadi igraju napadački nogomet. Naravno, nešto se u svemu tome pita i njih koji su domaćini, a na koncu će se na terenu vidjeti tko se bolje pripremio. Gledali smo ih puno, analizirali i tražili mane kojih, moram priznati, nema puno. Soriano, Alan, Kampl i ostali svi zaista imaju kvalitetu. Imaju jako dobru momčad, odlično izgledaju na terenu i moramo svi biti na visokom nivou. Rekao sam da vjerujem da nas čeka otvorena utakmica jer obje momčadi tako igraju, posebno u svojim prvenstvima. Očekujem da će oni igrati kao i uvijek, a i mi ćemo pokušati nametnuti svoj stil igre: tražit ćemo gol i dobar rezultat. Tko će na kraju imati bolji dan taj će izvući kvalitetniji rezultat, kaže trener Dinama Zoran Mamić.

- Znamo da nas čeka teška utakmica gdje ćemo morati iscrpiti zadnje atome snage za pozitivan rezultat. Što je to? Sigurno je da idemo na pobjedu, no ne bi bili nezadovoljni niti remijem iako se tako ne ulazi u utakmicu. Salzburg je kvalitetna i brza ekipa, imaju jako dobre igrače u napadu i vjerujem da nas čeka dobra i otvorena utakmica, rekao je Josip Pivarić

Trener Dinama ne može računati na ozlijeđenog Duja Čopa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.