Zoran Mamić: Rijeka nam opasno puše za vratom, moramo nešto poduzeti

Četvrtak, 27. studenog 2014. 23:56 Napisao/la  SC

 Očito je da je kriza u momčadi i da nismo u dobroj formi, kaže Mamić

Zoran Mamić formalno je još uvijek trener Dinama iako ne može više nikoga pobijediti. POraz od Astre nije iznenadio ni igrače, koji su prije utakmice (Henrique) rekli da će izgubiti:

- Nažalost, nismo bili dobri. Nastavili smo seriju koju smo imali prije pauze. Nismo podigli razinu igre i forme. Astra je zasluženo pobijedila. Previše smo griješili. Prvo poluvrijeme imali smo bolju kontrolu igre, ali nismo iskoristili neke prilike koje smo imali. Previše smo igrali preko bokova, nismo imali dubinski pas, čvrstu loptu u dubinu i to nam je nedostajalo. Očito je da je kriza u momčadi i da nismo u dobroj formi. To je nešto što se dogodi. Moramo tražiti načine da izađemo iz krize. Ne smijemo zaboraviti ovakve poraze, ovo je strašno što se dogodilo večeras. Pogotovo ako uzmemo u obzir rezultat u Glasgowu. Međutim, ostaje vrlo gorak okus nakon ove utakmice. Moramo podignuti formu, jer nas čekaju još četiri utakmice u HNL-u, a Rijeka nam opasno puše za vratom. Moramo nešto brzo poduzeti, rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.