Zoran Mamić: Ovo je najbolja momčad Dinama u posljednjih deset godina!

Srijeda, 17. rujna 2014. 18:14 Napisao/la  SC

Svjestan sam da ovime stavljam pritisak na sebe, kaže trener Dinama

Dinamo i Astra u četvrtak od 19 sati na maksimirskom zdanju igraju utakmicu 1. u skupini Europske lige. Dinamove ambicije svake su jeseni iste: D

- Znate što želimo: krenuti s pobjedom i učinit ćemo sve kako bismo u tome uspjeli. Spremni smo, vjerujemo u našu snagu i kvalitetu, a pokazali smo već ove sezone da se možemo nositi s dobrim momčadima. Maksimalno ih respektiramo, jako puno smo ih analizirali, znamo njihove kvalitete i slabosti tako da ih izuzetno cijenimo, ali mislim da smo bolja momčad i da ćemo to potvrditi na terenu, kaže trener Dinama Zoran Mamić.

Dinamov kronični problem su prazne tribine:

- Imamo problem Maksimira koji se nadam da smo riješili pobjedom protiv Petrolula, ali stadion i atmosfera nisu kakvi ovaj klub i momčad zaslužuju. Želim da navijači dođu u velikom broju, stvore pozitivnu atmosferu i klimu jer je to jako važno za igrače; bez toga nije lako. Uz sve te probleme koje imamo stalno govorim igračima da nemamo alternativu i momčad će znati odgovoriti na pravi način.
Inače momčad radi odlično, ali zadnjih mjesec dana rade zaista posebno, ponašaju se sjajno, a atmosfera u momčadi je fantastična. Moje povjerenje u njih je ogromno, jer oni to zaslužuju svojim ponašanjem, tvrdi Mamić.

Dinamovi snovi o europskom proljeću žive vječno:

- Proljeće? To ćemo vidjeti na kraju, ali ja mislim da Dinamo dugo nije imao bolju momčad, a na meni i mojem stručnom stožeru je da to potvrdimo na terenu. Svjestan sam da ovime stavljam pritisak na sebe, ali ovdje sam deset godina i po meni je ovo najbolja momčad koju smo ikada imali. Želimo pravi rezultat i iskorak, a to bi bio prolazak skupine, smatra Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.