ZORAN MAMIĆ TVRDI

Obitelj Mamić ne može privatizirati Dinamo

Petak, 21. ožujka 2014. 20:20 Napisao/la  SC

- U slučaju da ode Zdravko, odlazim i ja, kaže trener nogometaša Dinama

Zoran Mamić najavio je utakmicu protiv Hajduka kao trener, sportski direktor i brat izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića, koji je prvo najavio odlazak, pa onda ublažio retoriku i počeo spominjati privatizaciju…

- Ako se pojavi netko tko to može financijski napraviti, onda to nije loša stvar. Obitelj Mamić nije toliko bogata. Ako netko uloži svoj novac, onda će vjerojatno dovesti svoje ljude, kaže Zoran.

Bivši igrači Šimić, Šokota, Marić i Bišćan žele preuzeti klub?

- Ne iznenađuje me njihov potez jer već dulje vrijeme kruže informacije o njihovim željama, nije to nešto novo. U slučaju da ode Zdravko, odlazim i ja. Što se tiče naših odnosa, nisam ih vidio otkako su otišli iz kluba, možda tek usput, ali nemamo kontakte. Kažem, ni s jednim od njih se nisam nikada svađao, ni imao ikakvih problema, kaže Zoran Mamić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.