Zoran Mamić: Način na koji igraju neki igrači nije dostojan dresa Dinama!

Petak, 21. veljače 2014. 23:38 Napisao/la  SC

Rekao sam igračima u svlačionici da ovakve utakmice više neću tolerirati, pod cijenu da igramo s juniorima, kaže Mamić uoči gostovanja na Kantridi u srijedu

Zoran Mamić odavno nakon jedne utakmice Dinama nije izgledao tako odrješito. Dinamo je pobijedio (1:0) Hrvatski dragovoljac, ali nije igrao onako kako je trener očekivao:

- Ne znam što bih rekao, jer sam strašno razočaran svojom ekipom. To nije Dinamo kakav želim i kakav naši navijači zaslužuju. Dragovoljac je igrao bez velikog broja prvotimaca i način na koji su igrali neki naši igrači je neprimjeren i nije dostojan dresa Dinama. Nisam zadovoljan energijom, strašću i kako pojedinci odrađuju utakmicu i zadatke koji su postavljeni pred njih. Činjenica je da već par godina ne izgledamo dobro na proljeće, ali ove godine nismo bili baš dobri niti na jesen. Naravno, prvi smo i ne treba sve omalovažavati, ali ovu smo utakmicu odradili na neprihvatljiv način. "Došao sam odraditi 90 minuta muke, ali nemoj me ništa pitati", takav je bio stav i to neću tolerirati, kaže Mamić.

 

Dinamo u srijedu gostuje na Kantridi, gdje igra zaostalu utakmicu 21. kola. Mamić već zna sastav protiv Rijeke:

 

 

- Rekao sam igračima u svlačionici da ovakve utakmice više neću tolerirati, pod cijenu da igramo s juniorima. Pojedinci igraju privatne utakmice i to se sada već ponavlja, a sam sebe smatram budalom jer ispada kao da uopće ne treniramo, zaključuje Mamić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.