Željko Jovanović ne odustaje, konačnu odluku o Dinamu donosi matično ministarstvo

Utorak, 15. travnja 2014. 22:45 Napisao/la  SC

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donosi konačnu odluku u vezi rješenja po kojemu Dinamo posluje i djeluje u skladu sa zakonom

Željko Jovanović ne odustaje, opsesija Dinamom očigledno neće prestati do zadnjeg dana mandata posvećenog Zdravku Mamiću.  Nakon rješenja Gradskog kontrolnog ureda sportske inspekcije o obustavi postupka protiv Dinama priopćenjem se oglasilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Ako stranka u postupku podnese žalbu na rješenje Gradskog kontrolnog ureda kojim se obustavlja inspekcijski postupak u Građanskom nogometnom klubu Dinamo, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta će kao drugostupanjsko tijelo donijeti konačnu odluku, stoji u priopćenju Ureda za odnose s javnošću MZOS.

MZOS je u ožujku drugostupanjskim rješenjem donio odluku da se u Dinamu mora ponovo provesti nadzor gradskog ureda u Dinamu, a nakon ponovno provedenog nadzora Gradski kontrolni ured sportske inspekcije utvrdio je da Dinamo posluje transparentno i po zakonu, ali će konačni pravorijek o tom pitanju ipak donijeti nadležno Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.