PRISLINO BOLOVANJE

Zdravko Mamić kaže da odlazi iz nogometa!

Ponedjeljak, 21. listopada 2013. 12:29 Napisao/la  SC

Stalno pišete kako je Mamić kriminalac tako da ne mogu slobodno šetati po ulici, kaže Mamić

Zdravko Mamić objavio je novinarima da se povlači iz nogometa tijekom svečanog otvaranja Hotela 67 u Maksimiru. Izvršni dopredsjednik Dinama i čovjek koji vuče konce u hrvatskom nogometu obznanio je da mora na dvije operacije, te da mu je zdravlje narušeno.

Susret s novinarima Mamić je iskoristio za novi obračun s medijima, a u jednom je trenutku izgubio kontrolu i opsovao novinara koji je inistirao na nekoliko provokativnih pitanja.  Evo najzanimljivijih Mamićevih izjava:

- Ispričavam se vama svima ostalima. Uvijek postoji neki kreten. Zamisli koliko si ti sotona, pogledaj koliko je danas naroda došlo da vidi hotel i da on bude u prvom planu... Vi bi Boga raz..bali i napravili ga kontroverznim. Nevjerojatno što bi vi prodali za vijest.

 

- Niste svi isti, i niste svi krivi, ali vi ste duša jednog naroda, u ovom slučaju ste duša nogometa. Ne možete tako nakazno pisati o reprezentaciji. Ja nikad nisam nikog odbio od vas novinara, ali kad te netko hoće namjerno satrat, onda to ne dopuštam. Pita li itko mene je li ja imam život? Svi idete na Cvjetni plac popiti kavu, ja to ne mogu, ne mogu izać u grad zbog tih huligana jer su oni raspisali javni natječaj ako me netko negdje vidi, da bi me mogli startat. Imao sam ja već napada, i na moju kuću i u kafićima u kojima sam sjedio gdje su mi došli ti buljavi sa stavom: 'E buraz, ja tebe nabijem' i slično", eto to su vaši junaci, odnosno junaci ovakvih bolesnika od novinara koji me provociraju

- U Glasgowu se od naših 1500 navijača, u prvi red izguralo 30 našmrkanih kretena i za sebe napišu da su Torcida. Postoji grupa huligana koja ne poštuje državu, a zapamtite, ti isti će mojoj i vašoj djeci gurati igle u ruke.

- Ako vi prenosite stvari na takav način da ne spominjete ovu našu zagrebačku djecu i njegove sportske pedagoge, ovaj cijeli ambijent i kako se trudimo trenirati ih i učiniti nešto od njih, ako vi ne prezentirate to da Dinamo plaća godišnje 35 milijuna kuna u državni proračun već stalno pišete kako je Mamić kriminalac, onda ispada tako da ja ne mogu slobodno šetati po ulici. To ste vi napravili. Ma idi ti u pi..u materinu, šta me provociraš, kretenu jedan?!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.