ZDRAVKO MAMIĆ OPTUŽUJE

Moji su igrači pokazali kako se bojkotira klub

Nedjelja, 15. rujna 2013. 00:11 Napisao/la  SC

 Igrači i trener moraju sami naći izlaz iz ove situacije, rekao je Mamić

Zdravko Mamić rezignirao je priznao da je Dinamo zasluženo izgubio od Hajduka, izvršni dopredsjednik najmoćnijeg hrvatskog kluba djelovao je nemoćno kao i njegovi igrači:

- Ovo je najčišća i najzasluženija pobjeda u derbiju ikad. Moji igrači su pokazali kako se bojkotira vlastiti klub. Igračima sam prije par dana isplatio milijune, ali sad me na duže vrijeme neće vidjeti. Sramota! Načekat će se kad će me vidjeti opet u bilo kakvoj formi, nema više ulazaka u svlačionicu, bilo kakvih sastanaka. Od danas su prepušteni sebi i treneru, ne mogu računati na moju pomoć. Igrači i trener moraju sami naći izlaz iz ove situacije, kazao je Mamić koji je prokomentirao moguću prodaju Hajduka:

- Glupo je da ja to komentiram, to je isključivo pitanje Hajduka. Sviđa mi se ono što govori gospodin Baldasar, kritizirao sam ga kad je govorio o referendumu. Sad se ponaša kao pravi lider i gradonačelnik. Razumijem emociju navijača Hajduka, ali mora se živjeti. Hajduku treba svježi novac, pogledajte teren, ovo više nije ljepotica. Navijači su kolosalni, oni zaslužuju Hajduk u Europskoj ligi i Ligi prvaka, zaključio je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.