Zdravko Mamić: Između Dinama i Lokomotive postoje samo prijateljske veze

Subota, 18. siječnja 2014. 14:28 Napisao/la  SC

Ne postoji nikakva pupčana vrpca, ne postoji nikakva pravna vrpca, kaže Mamić

Zdravko Mamić prije leta za Njemačku, gdje će Dinamo obaviti drugi dio priprema, progovorio je o aktualnostima u klubu. Izvršni dopredsjednik pojasnio je zašto je Marko Kuže dobio posao u Dinamu:

.

- Prvo treba reći da je Marko Kuže sin jedinac Josipa Kužea i da smo mi, kao odgovorna obitelj Dinama, dali kruh tom mladiću. To je bio prvi razlog njegovog dolaska u Dinamo. Učinilo nam se zgodnim da jedno karizmatično prezime koje navijači vole i poštuju dođe. A ako navijači odluče da to nije on, mi ćemo ga premjestiti na neko drugo radno mjesto, jer ga se nećemo odreći. Naša je pretpostavka danas da je on željeni dečko, kaže Mamić koji je u stalnom kontaktu s BBB-ovcima:

- Svaki dan s njima razgovaram, razgovaram s Boysima, a ne Crvenim kmerima. To su sve pojedinačni stavovi, a ne stav cijele grupe. Naravno da smo mi bezuvjetno za pomirenje. Ja se i ovom prilikom ispričavam za sve gdje smo klub i ja pridonijeli da taj odnos ne bude dobar. To nije bilo namjerno, jer oni koji ne žele taj mir i koji se boje te simbioze, oni stalno podmeću, tvrdi Mamić.

O odnosu Dinama i Lokomotive, Mamić kaže sljedeće:

- Ne postoji nikakva pupčana vrpca, ne postoji nikakva pravna vrpca. Tko bi to mogao dokazati kada to jednostavno ne postoji. Postoje jedino prijateljski odnosi, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.