Zdravko Mamić: Dolazi nova era Dinama koja će se izgraditi u sljedeće dvije godine!

Utorak, 16. srpnja 2013. 11:20 Napisao/la  I. V.

Teza da će se Zdravko Mamić povući iz Dinama za dvije godine i nakon toga tron u hrvatskom nogometu prepustiti Damiru Miškoviću i HNK-u Rijeka zgodno je zvučala u svečarskoj atmosferi Bijele noći

Zdravko Mamić prvi put se pojavio pred novinarima nakon duže stanke uvjetovane zadnjim verbalnim deliktom i krivičnom prijavom zbog govora mržnje prema ministru Zoranu Jovanoviću. Uoči utakmice pretkola Lige prvaka između Dinama i prvaka Luksemburga, Mamić je otkrio dugoročne planove:

 

- Slaganje momčadi još nije završeno. Ako netko dolazi mora biti odmah fizički spreman da uskoči. Ako nije spreman onda ćemo to usporiti i čekati do zime. Uglavnom, do zime se mogu očekivati još tri nova imena, tri ekstra klase. Idemo dobrim putem, onim koji smo i zacrtali. Dolazi nova era Dinama koja će se izgraditi u sljedeće dvije godine. Svi igrači koji su u posljednje vrijeme došli u Dinamo su dobri igrači i svi imaju višegodišnje ugovore, kaže Mamić.

Ima toga još zbog čega izvršni dopredsjednik zrači optimizmom:

- Jako sam zadovoljan početkom sezone, prvi put sam vidio da postoji konsenzus igrača, publike i medija. Ta tri elementa plus uvjeti na stadionu neophodni su da bi klub imao svoju veličinu. Ako se po jutru dana poznaje, u budućnosti od Dinama možemo očekivati dobre stvari, tvrdi Mamić.

Dakle, Mamić tek počinje stvarati jaki Dinamo, što god to značilo. Jedno je sigurno, teza da će se Mamić povući iz Dinama za dvije godine i nakon toga tron u hrvatskom nogometu prepustiti Damiru Miškoviću i HNK-u Rijeka zgodno je zvučala u svečarskoj atmosferi Bijele noći

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.