ZDRAVKO MAMIĆ PRONAŠAO KRIVCE

Dobio sam potvrdu da naši kvazi-trenerčići ne znaju

Srijeda, 28. kolovoza 2013. 09:14 Napisao/la  SC

Prva utakmica je bila oličenje svega lošega, Dinamo uopće tjelesno nije pripremljen, kaže Mamić

Zdravko Mamić nije doživio samo sportski poraz, gazda Dinama u ispadanju iz Lige prvaka izgubio je cijelo poslovni koncept koji je slagao na početku sezone.

 

- Ovo je veliki financijski gubitak, izgubili smo koeficijent jer bismo dobili 4 boda da smo se plasirali u Ligu prvaka. Međutim, okrećemo se utakmici s Istrom, u petak čekamo ždrijeb. Sad imamo drugi cilj, Europska liga. Po svim elementima nogometne igre mi smo zaslužili prolaz, bili smo bolji u tri poluvremena, ali nas je koštalo ono zagrebačko drugo. Tužan sam, ali čestitam Austriji na plasmanu u Ligu prvaka, Zoranu i Krznaru koji su odlično pripremili utakmicu, te igračima. Takvu statistiku nije imala niti Barcelona. Ali što to vrijedi, mi smo Ligu prvaka izgubili u Zagrebu, kazao je Zdravko Mamić.

 

 

I onda je Mamić pronašao uzroke jednog lošeg poluvremena u Zagrebu:

 

- Tri mjeseca smo učinili baš sve krivo da nam se ovo danas dogodilo. Mi smo Ligu prvaka izgubili u tim mjesecima, prva utakmica je bila oličenje svega lošega. Bila je loše priprema i loše vođena svih tih mjeseci. A Dinamo uopće tjelesno nije pripremljen. Utakmica u Beču je bila savršeno vođena. Ako je Dinamo išta radio krivo, ako me za išta treba optužiti, treba me optužiti za izbor trenera. Uoči ove utakmice dobio sam potvrdu da naši kvazi-trenerčići ne znaju. Sve što su govorili o ovoj utakmici, odvilo se suprotno. Nemaju pojma, zaključuje Mamić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.