Zdravko Mamić iz Međugorja uspio sakupiti dovoljan broj potpisa za Izvarednu skupštinu

Nedjelja, 01. siječnja 2023. 19:50 Napisao/la  Igor Vranić

 Teza da se Mamić ukazao u Maksimiru uskoro bi mogla zaživjeti u upravno-pravnom postupku bez premca

Zdravko Mamić iz Međugorja uspio sakupiti dovoljan broj potpisa za Izvarednu skupštinu

Prema svemu sudeći, s prvim danima 2023. godine počinje upravno-pravna završnica borbe za (pre)vlast u Dinamu.

Zdravko Mamić navodno je iz Međugorja uspio u Zagrebu sakupiti dovoljan broj potpisa da se može sazvati Izvanredna skupština kluba mimo volje predsjednika kluba Mirka Barišića i skupine njegovih istomišljenika.

Barišić i njemu slični naglo su 2022. godine shvatili da Mamić baš i nije tako krijeposna osoba kao što im se činilo dvadesetak godina, koliko Mamić neprekidno vodi najbolji hrvatski klub s kojim trenutačno nema nikakve formalne veze.

Isti su na čelu s Barišićem ne tako davno u praktično istom sazivu skupštine donijeli kolosalnu odluku da Mamić nikada ni na koji način nije oštetio Dinamo!

Time su odgovornost za pravosudni progon prebacili na državu, koja je u sudskom postupku dokazala paradoks.

Na kraju je Mamić pravomoćno osuđen zbog toga jer je oštetio Dinamo iako je najviše predstavničko tijelo udruge građana, koja se zove Dinamo, jednoglasno donijelo odluku da klub nije oštećen.

Prema svemu sudeći, sada će većina predstavnika u istoj skupštini smijeniti Mirka Baršića i Izvršni odbor, koji nije ispoštovao skupštinsku odluku o smjeni Krešimira Antolića.

Time će teza da se Mamić ukazao u Maksimiru zaživjeti u upravno-pravnom postupku bez premca u povijesti zagrebačkog kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.