IGRE PRIJESTOLJA

Zdravko Mamić najavio oproštaj

Petak, 03. veljače 2023. 21:50 Napisao/la  SC

Nije to fingiranje, ni demagodija, kaže Mamić

Zdravko Mamić najavio oproštaj

Zdravko Mamić prokomentirao je situaciju u Dinamo za TVNovu:

- Vidite da predsjednik i ta grupa ljudi silno ne žele sazvati skupštinu jer znaju da u ovom trenutku nemaju dovoljno glasova i izgubili bi svoje pozicije. Zato ne žele sazvati skupštinu nego u međuvremenu reketare i ucjenjuju. Tako su Jozi Bandiću, koji je jedan od najuspješnijih i najtrofejnijih trenera u Dinamovoj školi i kojem na ljeto ističe ugovor, ucijenili i reketarili da mu neće ponuditi novi četverogodišnji ugovor ako podnese ostavku u skupštini, kazao je Mamić i najavio skorašnji kraj "igre prijestolja":

- Imam u svojem mobitelu već nekoliko mjeseci napisan oproštajni govor. Nije to nikakvo fingiranje, ni demagodija. Ja sam završena priča. Imam pravo na svoj život. Ja sam svoje, što sam mogao, dao, a sad kad to hoću, ne mogu. Neka se sami bore za sebe, poručio je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.