Zadovoljstvo u Maksimiru: Matematički još nismo prvaci, ali nećemo propustiti ovoliku prednost

Četvrtak, 28. veljače 2013. 15:14 Napisao/la  Z. G.

-  Obje su momčad opravdale očekivanja i smatram da je Dinamo zasluženo pobijedio. Čak mi se čini da smo pobjedu mogli osigurati ranije, te da smo mogli slaviti uvjerljivije, objašnjava sportski direktor Dinama Zoran Mamić

Nakon splitskog derbija raspoloženje je očekivano bolje bilo u redovima Dinama. Modri su nakon pobjede nad velikim rivalom pobjegli na velikih jedanaest bodova prednosti i praktički osigurali osmu uzastopnu titulu prvaka. Dinamo je u odgođenom derbiju prekinuo neugodnu tradiciju,  Zagrepčani su na Poljudu slavili nakon dugih šest godina.

- Mislim da je utakmica bila interesantna. Obje su momčad opravdale očekivanja i smatram da je Dinamo zasluženo pobijedio. Čak mi se čini da smo pobjedu mogli osigurati ranije, te da smo mogli slaviti uvjerljivije, objasnio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Vodstvo Dinama nije htjelo komentirati spornu sudačku odluku iz 71. minute kada je u Vrsaljka u šesnaestercu Zagrepčana pogodila lopta.

- Teško mi je reći, ne mogu komentirati, jer nisam najbolje vidio. Treba pogledati snimku.

Iako nisu i matematički osigurali novi naslov, svi su svjesni da je prvenstvo nakon splitskog dvoboja praktički gotovo.

- Matematički još nismo prvaci, ali svjesni smo svoje kvalitete i da nećemo izgubiti toliku prednost, zaključio je Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.