Uspjeh bez premca: Kadeti Dinama osvojili nacionalno prvenstvo bez izgubljenog boda

Ponedjeljak, 25. svibnja 2015. 19:20 Napisao/la  SC

Kadeti Dinama osvojili titulu prvaka s 30 pobjeda uz gol-razliku 100:15


Kadeti Dinama osvojili su nacionalno prvenstvo sa svih 30 pobjeda uz gol-razliku 100:15! Osvojiti Prvu HNL za bilo koju selekciju Dinama nije problem, ali osvojiti titulu prvaka bez izgubljenog boda uspjeh je bez premca.

Do takvog pomalo nevjerojatnog rezultata kadetska momčad Dinama vođena trenerom Jozom Bandićem došla je igrajući podosta utakmica bez ponajboljih igrača budući da je veliki broj igrača nastupao za kadetsku reprezentacije Hrvatske koja je tijekom proljeća imala puno obveza. Upravo zbog takvih situacija momčad Dinama morala je tijekom prvenstva prilično mijenjati i usklađivati raspored odigravanja utakmica.

Tijekom prvenstva za kadete Dinama nastupilo je čak 37 igrača pri čemu je Adrian Šemper upisao najveću minutažu od 1.903 minute na 24 utakmice, a kao najbolji strijelci istaknuli su se Adrian Blečić s 15 pogodaka, gol manje postigao je Davor Lovren dok je Josip Brekalo bio strijelac 13 puta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.