Tomo Šokota: U Dinamu se ne zna tko što radi, mislim da je bilo puno bolje dok je bio Mamić

Subota, 20. siječnja 2024. 19:03 Napisao/la  SC
Tomo Šokota
Tomo Šokota Foto: screenshot

Tomo Šokota ovako je prokomentirao stanje u Dinamu:

- Ovo što se sad dešava u Dinamu... Ne zna se tko što radi, mislim da je bilo puno bolje dok je bio Mamić, rekao je bivši nogometaš u emisiji Sport nedjeljom.

- Mogu to ispričati, rekao sam to već sto puta u novinama. Mamić je došao po mene u Porto, u trenutku kad sam ja imao još dvije i pol godine ugovora. Kad sam ga vidio, kad je on meni prodao priču... Ja sam rekao "ovo je moj tata". Meni je žena bila trudna tad, ali ja samo joj rekao da idem u Zagreb. Rekao sam joj neka slobodno ostane, ali da se ja vraćam. To je ta priča o njemu. On je za taj klub napravio dosta. Dinamo je uvijek bio zlatna koka hrvatskog nogometa, tu slobodno mogu reći i Hajduk. On je kroz reprezentaciju digao igrače i klub na jedan nivo, rekao je Šokota koji je svojedobno javno pokrenuo inicijativu za Mamićevu smjenu:

- Meni se nije sviđalo puno stvari. Nisam ja moj klub zamišljao onakvim kakvim ga je on stvorio. Mislim da je Dinamo morao biti puno otvoreniji, transparentniji i na kraju demokratski. Sve ono što smo mi i govorili u to vrijeme o članskom modelu. Nije to neka nauka, nismo mi bili antimamićevci. Svi govore antimamićevci i mamićevci, ne znam. Mi kad smo u to kretali, to je tada bila ludost. Da mi danas to netko kaže, rekao bih mu - ne hvala, kazao je Šokota.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.