TRGOVINA MALOLJETNICIMA

Tin Jedvaj potpisao za Romu, transfer mora odobriti FIFA

Srijeda, 10. srpnja 2013. 22:16 Napisao/la  SC

Poslije svega 13 odigranih utakmica za modre, Jedvaj odlazi u Romu

Tin Jedvaj potpisao je u srijedu petogodišnji ugovor s Romom! Malodobni Jedvaj odlazi iz Dinama za 6 mil. eura plus 20 posto provizije od idućeg transfera. Tako je dogovoreno u Rimu gdje su srijedu u pregovorima proveli Zoran Mamić i roditelji maloljetnog igrača. Budući da Jedvaj nema 18 godina, njegov transfer mora odobriti FIFA.

 

 

Iako je Jedvaj prije nekoliko dana slovio kao novi igrač Tottenhama, na kraju je najbolja ponuda stigla iz Rima. Jedvaj odmah odlazi u Rim, novi poslodavac želi odmah koristiti njegove usluge.

 

Jedvaj je u svega nekoliko mjeseci prošao nogometni put iza bajke. U veljači ove godine izvanredno je igrao  protiv Francuske za U-19 reprezentaciju u Kostreni, nedugo zatim debitirao je u prvoj momčadi Dinama.  Poslije svega 13 odigranih utakmica za modre, Jedvaj odlazi u Romu gdje će njegova karijera biti pod posebnim povećalom stručnjaka u jednoj od najjačih liga na svijetu.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.